El restaurant Granero està d’enhorabona després de guanyar la 46 edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia. Amb un premi d’al voltant de 2500 euros, la victòria ha sigut per als locals.

Els jutges han valorat les diferents creacions al voltant de les 14 hores la vesprada, i després d’un vi d’honor no han dubtat a l’hora d’atorgar els premis. Tot això gràcies a l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i del seu president, Avelino Alfaro.

“Entre tots hem tret una vegada més aquest concurs avant. Gandia mereix el millor i mereix que es conega a tot el món la importància de la seua gastronomia i dels seus productes”.

El mateix president declarava que la fideuà és un plat únic i un clar exemple de la millor cuina mediterrànea i de Gandia.

Per darrere del restaurant Granero s’han quedat altres meravelloses fideuaes com la de la Granja, de Sueca o la de Kayuko, de Gandia també.

L’encarregat d’entregar els premis va ser l’alcalde José Manuel Prieto, sota l’emoció dels guanyadors. També van rebre una insígnia el Restaurant Dofí, l’Hotel Sant Lluís i el restaurant Sant Marcos.