Arriba juny i amb este mes, en el qual estrenarem estiu, tornen les Jornades Gastronòmiques de Tomaca del Perelló. Serà la IX edició i se celebrarà entre el 4 i el 13 de juny i, com sempre, el Restaurant Nàutic participarà en elles de manera activa.

Este moment coincideix justament amb la recuperació progressiva de l’hostaleria després del COVID. D’esta manera, el restaurant organitzador obrirà també durant els dissabtes a la nit en servei de sopar.

A continuació, vos mostrem el menú de les Jornades en el qual destaca un arròs de llagosta, llamàntol i polp com a plat principal i uns postres de nou encunye la base de les quals serà la nostra preuada tomaca.

Entrant 1

Tomaca del Perelló amb ventresca de tonyina

Entrant 2

Calamars fregits a l’andalusa amb maionesa de placton

Plat principal

Arròs melós de llagosta, llamàntol i polp

Postres

Tartar de tomaca del Perelló en textura dolça