El concurs del Plat valencià de l’any ja té guanyador. En esta ocasió, l’arròs negre elaborat per Brasilia en Canals ha aconseguit 7.336 vots i s’ha imposat a la resta de plats que participaven a la final. El seu principal competidor ha sigut l’arròs amb crosta de Rafel (Pego), el qual ha acabat amb 6.926 vots. La resta de participants de la final han sigut la Paella de la Valldigna (Tavernes de la Valldigna) per Casablanca i la Bajoca Farcida per El Caragol (Alcoi).

Els quatre plats que han arribat a la final van superar una ronda prèvia, en la qual van imposar-se a estos plats: Arròs del Senyoret per Ripoll (Gandia), l’arròs roig per Isabel (València), la paella de muntanya per Paixixi (Ontinyent) i la paella de fetge de bou per Estela (Tavernes Blanques). Les primeres votacions van començar el passat tres de novembre i van estar actives fins al dia cinc. Els quatre pobles més votats van ser els que van passar a la final. La votació de la final es va iniciar el sis de novembre i ha estat activa fins al deu.

La participació de totes les persones a la nostra web ha sigut fantàstica. Més de 50.000 usuaris han pres la decisió de votar pel seu plat favorit. Agraïm a totes les persones la seua interacció en este concurs. L’arròs negre ha sigut seleccionat com Plat valencià de l’any.