Es tracta de l’onzena edició d’unes jornades que, des del primer dia, han tingut com a objectiu promocionar la riquesa gastronòmica i la qualitat dels productes de la nostra terra i de la nostra mar.

Les jornades tenen com a plat fort l’Arròs a Banda. És un dels guisats mariners més tradicionals de la zona mediterrània. Tradicionalment, els pescadors usaven els peixos més assequibles per a elaborar els caldos, juntament amb les creïlles. Després, es cuinava l’arròs amb el caldo resultant, i se servia per separat del peix i creïlles.

Amb este objectiu, cadascun dels participants en aquesta onzena edició de les jornades ha dissenyat un menú el principal protagonista del qual és l’arròs a banda, acompanyat d’aperitiu, entrant i postres. Els preus variaran entre els 28€ i els 35€, amb la beguda a part.

Com s’ha fet en cadascuna de les anteriors edicions tots els menús s’elaboren amb productes autòctons, frescos, de qualitat i proximitat.

Els restaurants que participen en esta edició de les jornades són: Casa Santiago, Nou Escull, Casa Lola, L’Ona, Brisamar, Casa Juanito, La Taverna del Port, La Balena, Mediterrani, Ri&Co Bistro i Hotel Golf Platja.

Els restaurants participants també garanteixen les normes de seguretat i higiene, promogudes per la Conselleria de Sanitat, per a evitar la propagació del Covid-19