Després d’un any de paró per la pandèmia, per fi va tornar l’il·lustre concurs internacional de Paella a Sueca. Ni més ni menys que 60 edicions sustenta l’esdeveniment, la qual cosa li converteix en una cita impossible de perdre per als amants d’un plat tan nostre com pot la paella.

Les normes del concurs són clares. Tots els arrossos parteixen sota els mateixos ingredients i s’han de cuinar a foc de llenya. Tots en igualtat de condicions, però amb resultats sorprenentment diferents.

Després d’un molt apretat veredicte, els jutges van donar la victòria a un restaurant situat a Madrid, el qual rep el nom de El Madrileño. La felicitat va ser màxima en el restaurant guanyador, no sols pel prestigi, si no per rebre un premi de ni més ni menys 2500 euros. Xifra que sens dubte no ve res malament en temps de pandèmia.

El segon lloc del concurs va ser per a Arrossos per emportar, un restaurant d’Alcàsser, el premi del qual va ser de 1500 euros. El tercer lloc li ho porte el restaurant Tabick Lougne- Arrosos, de Llombai.

En una altra categoria del mateix premi, el millor arròs de la Comunitat Valenciana va ser per al restaurant La Arrocería de la Clotxinera, situat a Benidorm. D’altra banda, el premi a la paella internacional va ser per al Coraloense Restaurant, un restaurant dels Estats Units.