L’antiga Valenciana

Des de 1931 porta aquesta gelateria oferint gelats als veïns de Castelló.  Encara que va començar com una xurreria poc a poc van anar incorporant nous productes fins a convertir-se en una orxateria y gelateria de renom a Castelló. Amb el seu obrador propi, en el que abasteixen a altres gelateries locals, produeixen gelats tradicionals amb productes de primera qualitat. A més, tenen una carta molt amplia que inclou des de resposteria artesana fins a combinats.  La seua fama a Castelló va fer que a 2009 fundaren MammaLuisa, una franquícia que permet la expansió de la gelateria, però sense oblidar l’elaboració tradicional i pròpia.

Podràs gaudir del gelats de L’antiga Valencia a la Plaça la Pau (Castelló), a la Plaça Santa Clara (Castelló), al paseo Buenavista, número 2 (Grau), al carrer Major San Jaume, número 40 (Vila-real) i al carrer Xàtiva, número 21 (València).  

Los Jijonencos

Una de les gelateries més conegudes de la costa castellonenca. Situada a Benicàssim, a la zona del poble i a la platja, diàriament fabrica els seus propis gelats de diversos sabors.

A més, ara ofereixen servei a domicili, per la qual cosa podràs gaudir dels seus gelats des de la teua casa.

Los Jijonencos es troben al carrer Sant Tomàs, número 88 i en l’Avinguda Ferrandis Salvador, 138 (Benicàssim).

Coloma

Des de 1958 aquesta empresa familiar ofereix aquests gelats al carrer més transitat de Benicàssim. Les seues elaboracions diàries es realitzen amb productes de qualitat que els aporta un gran sabor als seus gelats.

Podràs gaudir-los al carrer Sant Tomàs, 78 (Benicàssim).