Amb la calor el que més abelleix es un gelat fresquet. Ací et deixem una llista amb les millors gelateries d’Alacant. Prova’ls i veuràs!  

Livanti Gelato di Sicilia

Un arquitecte italià, una arquitecta espanyola i la crisi van ser els culpables de que en 2011 es fundara aquesta gelateria que a diari fabrica 26 tipus de gelats distints evocant els sabors més tradicionals italians. Per a la seua elaboració utilitzen matèria de primera qualitat com, per exemple, Cacau de Veneçuela, pistatxo de Bronte, avellana de Piamonte, atmela Marcona, torro de Xixona o vainilla de Tahití. Els clientes coincideixen que, a més de tenir un bon preu, són generosos amb la quantitat del producte. Disposen de servei a domicili per a no tindre que eixir de casa per a gaudir del seu sabor. A més, aquesta gelateria va ser guardonada a 2012, només un any després de la seua apertura, amb el Certificat de Excel·lència de TripAdvisor.

L’establiment es troba al carrer Muñoz, número 6 amb horari de dilluns a diumenge, de 12:00 a 00:00.

Laneu

La principal característica d’aquesta gelateria és la tradició. Respecten la recepta heretada dels seus avantpassats. Fan les seues elaboracions a diari amb productes de qualitat i de tota la vida, com ara la nata i la llet fresca, els ous o la fruita, sense afegir ni colorants ni conservants. Entre els seus gelats més tradicionals destaquen el de tarró, llet merengada o vainilla. També han pensat en els més atrevits, ja que en la seua carta conten amb sabors tan peculiars com caramel a la sal o xocolata a la menta.

Podràs trobar tots aquest sabors i molt més al carrer Sant Francesc, número 12.

Robenove

Des de que en 1928 van obrir el seu primer establiment no han parat de produir gelats. En la actualitat són la quarta generació de gelaters que fabrica a diari gelats amb les millors matèries primeres. De Philadelphia, nata amb oreo, cafè moka o vainilla son alguns dels sabors que podràs de gustar si vas al seu local de Sant Joan. També disposen de servei a domicili.

Els trobaràs a la plaça Maisonnave, número 25, Sant Joan (Alacant)

Felici e Contenti

Aquesta gelateria al centre d’Alacant es propietat d’un italià establert a la ciutat des del 2011. A diari elabora els gelats amb productes naturals importats del seu país d’origen. A més, són aptes per a celíacs i vegans. Fabrica gelats de fruita natural aptes per a celíacs i vegans, però també els més típics com ara de xocolata o Kinder Bueno. El seu treball i esforç li va fer guanyar a 2015 el premi Tapéate Alicante.

El pots tastar al carrer Metge Pasqual Pérez, número 29.

Borgonesse

Des de 1984 porta produint aquesta gelateria tot tipus de sabors. El seu objectiu és rememorar els la autèntica tradició valenciana. Al seu aparador podràs trobar molts tipus de gelats produïts amb matèries de primera qualitat amb els que gaudir.A més, aquesta gelateria a traspassat les fronteres de la Comunitat i la podràs trobar a diferents llocs de Espanya, com Murcia o Madrid.

A Alacant els trobaràs a la Rambla Méndez Nuñez, número 7.