El pròxim diumenge vint-i-nou de novembre, la platja de Castelló seguirà amb una jornada intensa en la qual combinarà les activitats esportives amb la cuina típica de la Comunitat Valenciana. Alguns dels restaurants ja tenen preparades les X Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a Banda per a este cap de setmana, encara que les jornades s’allargaran fins al dia 6 de desembre i duen en marxa des del 6 de novembre.

Ací podràs gaudir d’un plat típic de Castelló elaborat amb els millors ingredients mariners de la comunitat. Durant la jornada, tindràs l’opció de participar en activitats esportives com pàdel surf i un campionat de tenis platja. Les platges de Castelló ofereixen una experiència completa que podràs completar amb les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a Banda.

Amb aquestes X Jornades, es vol seguir promocionant la riquesa gastronòmica marinera de la nostra terra, i la qualitat dels productes que s’obtenen als nostres mars. L’Arròs a Banda és un dels plats mariners més tradicionals de la zona mediterrània. Amb aquesta idea, els restaurants adscrits prepararan uns menús que inclouen aperitiu, entrant, un plat d’arròs a banda complet i postres, i tindran un preu que oscil·larà entre els 25 € i els 35 €. Beguda a part. Com sempre, els menús seran elaborats amb productes de temporada dels nostres mars, productes frescos de gran qualitat i de proximitat.

Consulta els restaurants adscrits: