El Palmar compta amb una gran càrrega històrica i també amb un enclavament únic com a cor del Parc Natural de l’Albufera de València. D’aquesta manera en les últimes dècades s’ha desenvolupat una indústria gastronòmica i turística important en aquesta zona. Prova d’aquest fet són els més de 25 restaurants que actualment existeixen en El Palmar que ens ofereixen una gastronomia local basada en l’arròs d’alta qualitat. A més existeixen un número considerable d’empreses d’ecoturisme que ofereixen visites guiades pel Parc Natural de l’Albufera. Tot junt fa que una visita al Palmar siga una més que menjar-se una paella i un passeig amb barca. Es tracta d’una visita pels costums dels habitants de l’Albufera i la seua gastronomia. Nosaltres et proposem una selecció dels millors restaurants per a menjar en El Palmar.

Restaurant “Pasqualet”

El Restaurant Pasqualet ens invita a gaudir de la seua hospitalitat i de la seua variada oferta en plats tant típics com de temporada. Es tracta d’un establiment que posa en valor el menjar de sempre i els productes autòctons amb el propòsit de què els clients compartisquen els plats com a segell de la seua identitat. Una cuina tradicional valenciana basada en l’elaboració d’arrossos tot tipus: melosos, secs, caldosos, sempre confeccionats amb productes típics de l’horta, peixos i mariscos frescos, i unes exquisides postres totalment casolans presentats amb l’actualitat, frescor i bon fer que caracteritza aquest local.

Un espai obert de dilluns fins diumenge idoni per a gaudir de tota mena d’esdeveniments, tant familiars com de treball, ja disposen de diversos menús confeccionats per a la completa comoditat dels clients. Es troba al carrer Francisco Monleón, número 12, El Palmar, València.

Restaurant “El Sequer de Tonica”

El Restaurant El Sequer de Tonica defineix l’arròs com la seua raó de ser. La família que regenta el local sempre ha sigut, i continua sent, productora d’arròs. És per això que aquest es troba situat sobre un antic assecador d’arròs, d’ací el nom de Sequer que significa assecador d’arròs en valencià. Tots els seus arrossos estan elaborats amb arròs valencià de màxima qualitat amb denominació d’origen de l’Albufera de València.

El Sequer està obert tots els dies excepte dimarts, i disposen de tres tipus de menús que s’adapten a les necessitats dels clientes; el menú diari, el menú per a empreses i el menú per a grups. Es troba al carrer dels Redolins, número 85, El Palmar, València.

Restaurant “Casa Àngel”

El Restaurant Casa Àngel, és un establiment típic valencià, la trajectòria del qual va començar en 2006, quan els germans Ferrer Vicente i Rocío amb l’ajuda dels seus pares, Àngel, de qui porta el nom el restaurant i Ana María, van obrir les seues portes. A través dels seus arrossos podràs endinsar-te en la tradició gastronòmica valenciana, tots ells estan elaborats amb arròs cultivat en la zona i utilitzant la varietat “albufera” de la denominació d’origen Arròs de València, sense oblidar plats emblemàtics com per exemple l’All i Pebre.

Pel que fa a l’oferta gastronòmica d’aquest establiment, el client pot triar entre varies opcions; el menú per als dies especials, menjar a la carta amb passeig en barca de regal, l’oferta especial de Casa Àngel, l’oferta del mes o els menús especials per a grups. Casa Àngel obert de dimecres a diumenge, es troba a la carretera del Palmar a Sollana km 0,2, El Palmar, València.

Restaurant “Arrosseria Maribel”


L’Arrosseria Maribel és un restaurant recomanat per la Guia Michelin que està situat també en El Palmar. Basat en la qualitat del producte de proximitat ofereix una singular interpretació de la cuina Valenciana moderna segons la visió de la xef Maria José Estevens. Es tracta d’una cuina mediterrània d’elaboració diària i amb una clara aposta per receptes pròpies tradicionals de la gastronomia valenciana que actualitzen a la seua manera amb tècniques d’avantguarda i amb lleugeres fusions de plats internacionals, on destaquen els arrossos i les paelles.

Aquest establiment ofereix als seus clients tres menús que fusionen la cuina creativa amb la cuina tradicional valenciana; el menú degustació, el menú evolució curt i el menú evolució llarg. Està obert de dilluns a diumenge, només al migdia, s’ubica al carrer Fco. Monleón, número 5, El Palmar, València.

Restaurant “Nou Racó”

El Restaurant Nou Racó, és un clàssic renovat que combina tradició i avantguarda oferint els sabors de sempre amb una presentació diferent. Els aperitius, els arrossos, les carns, els mariscos, el peix, les postres casolanes i la cocteleria constitueixen un signe d’identitat en les seues creacions. Un lloc perfecte per a gaudir dels millors plats de la gastronomia valenciana, amb productes de temporada i quilòmetre zero, en un dels entorns més emblemàtics de la ciutat com és el parc natural de l’Albufera.

L’establiment compta amb una gran oferta per a les famílies gràcies al seu menú infantil i al parc en el qual els més xiquets gaudeixen de l’animació gratuïta per als clients tots els caps de setmana i els festius. Es troba a la carretera del Palmar, número 21, València.