La ciutat de València és un lloc idoni per a gaudir de les tendències gastronòmiques més avantguardistes. De vegades no és necessari viatjar per a desplaçar-se a altre lloc, viure experiències diferents o trobar nous sabors. Nosaltres et proposem una forma distinta de viatjar, en aquesta ocasió no cal eixir de la ciutat. Tot el que falta és deixar fluir el sentit del gust i assaborir una nova forma de fer cuina. Presentem una selecció dels restaurants de cuina moderna més distingits de València.

“El Lienzo”

Restaurant Lienzo a València ens ofereix una proposta gastronòmica original, fresca i desenfadada a partir de productes de temporada. Una cuina que parteix de sabors tradicionals combinats amb tècniques i elaboracions modernes, on es fa valdre el producte valencià.

En quant als menús, el local disposa de diversos menús de degustació que s’adapten als gustos de tots els clients. A més, compta amb menús diaris basats en una varietat d’entrants, carns, arrossos, peixos i postres. Tot acompanyat d’una carta variada i una extensa carta de vins.
El restaurant El Lienzo està en el centre històric de la ciutat, a la plaça de Tetuan, 18, a València.

“Sucede”

El restaurant Sucede compta amb la presència de Miguel Ángel Mayor, xef amb una Estrela Michelin. Un espai únic on els menús recuperen la història gastronòmica de València a través de les seues civilitzacions, romana, àrab i cristiana. Sucede aposta per la tècnica que fon l’espai i el temps. És la forma perfecta de respectar la memòria culinària i el patrimoni gastronòmic de què disposem gaudint alhora de les tècniques més avantguardistes.

El restaurant es troba al Caro Hotel de València, a uns 200 metres de la Catedral de la València i al costat de la muralla àrab del segle XII. Un ambient especial que compta amb el millor de la gastronomia valenciana moderna.

“La Salita”

El restaurant La Salita és sense dubte altra manera de gaudir de les últimes novetats culinàries. Amb la xef, Begoña Rodrigo premiada este any amb la seua primera Estrela Michelin. El local ofereix un total de 5 menús, que reflecteixen l’esència de la cuina valenciana a través dels productes locals amb elaboracions d’avantguarda. Un joc de contraris que mostren als clients la seua manera d’entendre la vida i la cuina.

Es tracta d’un espai intens, amb plats molt colorits que destaquen per la seua elegància. Es troba al carrer de Sèneca, 12, a València.

Ricard Camarena

El restaurant Ricard Camarena destaca per la cerca constant del millor sabor dels seus plats. En aquest espai es respecta la identitat de cada producte, que de forma conjunta amb altres ingredients, formen sabors nous plens de matisos inesperats. La seua carta ens ofereix una cuina creativa lligada al compromís de la tradició culinària valenciana.

El restaurant compta amb dues Estreles Michelin i tres Sols de Repsol. En quant al local, està situat en l’avinguda de Burjassot, 54, en el Bombes Gens Centre d’Art a València.

“Vuelve Carolina”

Vuelve Carolina no pot faltar en aquesta selecció dels millors restaurants de cuina moderna a València. El restaurant valencià de Quique Dacosta amb el xef Adrián Sánchez al capdavant, és un espai gastronòmic on prevalen la qualitat dels productes i la tradició, al mateix temps que la innovació i l’excel·lència. La seua carta compta amb diferents menús que s’adapten al gust de tothom, a més d’una variada oferta de tapes creatives.

L’ambient d’aquest local és màgic, 600 metres quadrats diàfans, però que al seu torn es desmarquen en dos ambients molt singulars. D’una banda un jardí vertical interior i d’altra un espai amb un estil nòrdic: fusta, cérvols i colors neutres. Una vertadera mescla de la flora i la fauna situada al carrer de Correus, 8, a València.